Karksi-Nuia Spordikool kutsub osalema treeningutel

Karksi-Nuia Spordikool kutsub osalema treeningutel

Meie kõigi igapäevane elu ning toimetamised muutuvad üha mugavamaks ja me liigume vähem. Statistika näitab, et sama juhtub meie lastega, huvitavam on virtuaalmaailmas toimuv ning seetõttu unustame ennast tundideks helesinise ekraani taha.

Täiskasvanud teevad oma otsuseid ja valikuid ise, lapsi aga tuleks suunata aktiivselt liikuma, sest koolis kahest või  kolmest liikumistunnist nädalas ei piisa ning tuleb mõelda lapse igapäevase lisa füüsilise koormuse võimalustele. kindlasti üks selline võimalus on suunata oma laps treeningutele Karksi-Nuia Spordikooli.   

Spordikooli põhiülesanneteks on lastes ja noortes spordihuvi tekitamine ning sportlike võimete arendamine. Kindlustada lastele ja noortele tingimused vaba aja sportlikuks sisustamiseks. Organiseerida regulaarseid sportlikke treeninguid vastavalt laste ja noorte soovidele ja eeldustele. Võimaldada spordikooli õpilastele treeningu ja võistlustega seoses spordimeditsiini- ja taastusteenuseid. Leida spordis andekaid ja tahtekindlaid noori ning pöörata tähelepanu nende annete väljaarendamisele süvendatud treeningtegevuse käigus. Anda noortele teoreetilisi teadmisi sportimisest ja spordiliikumisest ning praktilisi kogemusi teiste juhendamiseks ning spordikohtunikuna tegutsemiseks.

Karksi-Nuia Spordikool tegutseb huvikoolina õppekava alusel juba aastast 1998  ning selle aja jooksul on lõputunnistuse saanud 112 õpilast. Spordikoolis on loodud üks õppekavaga osakond, milleks on kergejõustik.

Spordikooli õpilaste arv õppeaastate lõikes on olnud väga erinev, on olnud aastaid, kus õpilaste arv on ulatunud üle 70-ne. 2022 aastal oli 25 aga 2023/2024 õppeaasta lõpus oli õpilaste arv juba 59.

Spordikooli edukaks tegutsemiseks loodame ka lähitulevikus treeningutel osalevate õpilaste arvu suurendada, et tekiksid korralikud treeningrühmad.

Spordikoolis töötavad kaks treenerit Teet Meerits (poisid ja tüdrukud alates 7-ndast klassist  ja Mari Kahu noorematele tüdrukutele (1-6.klass) ning spordijuhina annab noorematele poistele (1.-6.klass) treeninguid Taimo Tugi. Spordikoolis tegutseb vähemalt kolm treeningrühma. Kõik Karksi-Nuia Spordikooli õpilased saavad omale spordikooli logo ja kirjega särgi.

Kui olete kodus üheskoos otsustanud, et teie laps võiks käia kergejõustiku treeningutel Karksi-Nuia Spordikoolis, siis tuleb teha avaldus spordikooli astumiseks. Avalduse blanketi leiab Karksi-Nuia Spordikooli kodulehel  spordikoolist, kuid võib olla kirjutatud ka vabas vormis ja saadetud e-postile spordikool@mulgivald.ee.

Spordikooli õppetasu ühes kuus 15 eurot 1.-6.klassi õpilased ning 7.-12.klassi õpilased 20 eurot kuus.  Õppetasu ei arvestata juuni, juuli ja augustikuu eest. Kõigil Karksi-Nuia Spordikooli õpilastel on võimalus tasuta käia AKG spordikompleksis treenimas väljaspool treeningaegasid.

Tee  oma lapsele head ja suuna ta Karksi-Nuia Spordikooli kergejõustiku treeningutele.

 

Taimo Tugi

spordijuht